Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μορφωτικού Εξωραιστικού Συλλόγου Καναλιωτών για το 2016

Μετά από μια αρχετά δραστήρια χρονιά, ο Μορφωτικός Εξωραιστικός Σύλλογος Καναλίων, συνεχίζει και εφέτος την προσπάθεια του, να προσφέρει στους κατοίκους καθώς και τους επισκέπτες του χωριού, πληθώρα πολιτιστικών ερεθισμάτων και με γνώμονα αυτό παρουσιάζει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν εφέτος :

16/07/2016

TrickBand

Στις 16/07 εμφάνιση του συγκροτήματος TrickBand, μιας σύχρονης swing ορχήστρας στην πλατεία του χωριού
6/8/2016

Αφιέρωμα στον Μπάμπη Μπακάλη

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, θα πραγματοποηθεί βραδιά- εκδήλωση στο μεγάλο καναλιώτη συνθέτη Μπάμπη Μπακάλη, με τη συμμετοχή της λαικής ορχήστρας του Μέγα Πυργιώτη.
11/08/2016

Πάρτυ Νεολαίας

Στις 11 Αυγούστου θα γίνει στο δημοτικό σχολείο Καναλίων το Πάρτυ Νεολαίας.
12/08/2016

Rock-blues Βραδιά

Στις 12 Αυγούστου θα γίνει στο δημοτικό σχολείο Καναλίων μουσική βραδιά με ήχους rock-blues με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων από την Καρδίτσα.
1-15 /08/2016

Βραδιές Κινηματογράφου

Τις πρώτες δύο βδομάδες του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν βραδιές προβολής κινηματογραφικών ταινιών για μικρούς και μεγάλους, στο προαύλιο του λαογραφικού μουσείου Καναλίων.Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο μέλλον.
Ημερομηνία-Θα ανακοινωθεί

Θεατρική παράσταση

Θεατρική παράσταση την δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καναλίων
27/08/2016

«Πετιμέζι & Ριτσέλια»

Διοργάνωση για δεύτερη χρονιά, της εκδήλωσης «Πετιμέζι & Ριτσέλια» στην πλατεία το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου

Πέρα από τις παραπάνω πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο Μ.Ε.Σ.Κ. θα προχωρήσεις στο εγγύς διάστημα σε διάφορες δράσεις με στόχο να προβλήθει το χωριό :

  • Σε συνεργασία με τον σύλλογο Καναλιωτών Αθήνας και τον Δήμο Μουζακίου, ολοκλήρωση της παιδικής χαράς Καναλίων, προσπάθεια στην οποία αλλά και σε προγενέστερες δραστριότητες του συλλόγου μας συνέβαλλε τα μέγιστα ο ηλεκτρολόγος Γιάννης Γηράσης, τον οποίο και ευχαριστούμε.
  • Δημιουργία Κοινοτικής Βιβλιοθήκης στον χώρο του πρόσφατα ανακαινισμένου Πνευματικού Κέντρου Καναλίων.
  • Εικαστική παρέμβαση στον προαύλιο χώρο του λαογραφικού μουσείου Καναλίων, ώστε να αναδειχτει τόσο ο ίδιος ο χώρος, αλλά και η πολιτιστική-λαογραφική παρακαταθήκη του χωριού μας.
  • Ψηφιοποίηση του υλικού του Λαογραφικού Μουσείου Καναλίων και του ιστορικού αρχείου του χωριού,καθώς και την εύκολη προώθηση του στους Καναλιώτες μέσα απο τη σελίδα του συλλόγου μας στο διαδικτυο, έργο που δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη βοήθεια του δασκάλου Αντώνη Λασδα, και του φωτογράφου Νίκου Ζήση, τους οποίους και ευχαριστούμε.


Βέβαια, το πλάνο αυτό αποτελεί μια φιλόδοξη και οπτιμιστική θεώρηση, όπου πολλές εκδηλώσεις δεν έχουν «κλειδώσει» ημερολογιακά αλλά και όπου πολλές δράσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, καθώς βρίσκονται σε πρωτόλεια μορφή.

 

Copyright © Μορφωτικός Εξωραϊστικος Σύλλογος Καναλίων

Created By Papavasileiou Lampros 

 

3.png1.png1.png3.png8.png9.png

Συνδεμένοι

2
Online